SERVICES
Slider

Professionaliteit, gastvrijheid en beleving zijn de kernwaarden voor Diligence Cocktails. Wij zorgen ervoor dat gasten nog lang zullen napraten over de cocktailbar op uw feest. Diligence serveert haar cocktails met passie en dat zie, ruik en proef je. Kom cocktails beleven live aan de bar!

COCKTAILCATERING
WELKOMSTCOCKTAILS
COCKTAILWORKSHOPS
HORECA MAATWERK
COCKTAILCATERING
Cocktailcatering
Slider

EXCLUSIEVE COCKTAILS VOOR ÚW GELEGENHEID

Bij Diligence Cocktails is iedere gelegenheid speciaal. Dit vraagt dan ook om een andere aanpak voor ieder soort feest of evenement. Onze missie is om van uw gelegenheid een onvergetelijk moment te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we al uw wensen. Na het gesprek gaan wij vervolgens aan de slag om voor u een passende offerte op maat te leveren.

THEMA BARS

Wilt u uw themafeest net dat beetje extra geven? Met de creativiteit van Diligence laten wij uw thema terugkomen in onze cocktails. Een Vesper Martini, shaken not stirred, zoals James Bond deze dronk of waan u op tropische stranden met onze TIKI-Bar. Voor elk thema creëren wij passende cocktails. Daarnaast serveren wij ook frisse Mojito’s vanuit onze Mojitobar, of heerlijke Gin & Tonics vanuit de G&T-bar.

COCKTAILMENU OP MAAT

Die ene cocktail van vakantie of dat drankje wat u vroeger altijd dronk? Met de ‘Signature-cocktail’ creëren wij de ultieme beleving op ieder feest. Wij streven altijd voor een ‘wauw’-effect bij onze gasten en geven u iets om nog lang over na te praten. We volgen de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de barindustrie op de voet en zullen uw gasten altijd iets unieks serveren.

ALLEEN HET BESTE

Wij nemen graag alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van een professionele cocktailbar op uw feest. Zo heeft u alle tijd voor uw gasten. Gedurende de gelegenheid wordt u compleet ontzorgt van A tot Z. Van een mobiele cocktailbar met luxe cocktailglazen tot de meest exclusieve dranken en garneringen. Wij zorgen er voor dat uw feest geslaagd is!

NEEM CONTACT OP
WELKOMSTCOCKTAIL
Welkomstcocktail
Slider

CHIQUE ENTREE? BEGIN UW GELEGENHEID MET EEN COCKTAIL

Een eerste indruk is belangrijk, zo ook op uw feest of evenement. Onze cocktail bartenders zorgen er met snelheid en kwaliteit voor dat uw gasten direct in de watten worden gelegd. Uw gasten zullen nog lang napraten over deze fantastische manier van ontvangst.

GEPERSONALISEERDE COCKTAILS

Organiseert u een bedrijfsfeest en wilt u iets unieks serveren aan uw gasten? Diligence Cocktails denkt altijd verder en zal alle aspecten van uw bedrijf terug laten komen in de welkomstcocktails.

WELKOMSTCOCKTAILS

Onze welkomstcocktails serveren we alleen met de beste producten. Onze cocktails worden op een leuke, creatieve manier geserveerd. Daarnaast is het ook mogelijk om welkomstcocktails met een verlaagd alcoholpercentage te serveren zodat iedereen kan genieten van dit verrukkelijke ontvangst.

NON-ALCOHOLISCH

Wilt u uw gasten liever iets serveren zonder alcohol? Dit is natuurlijk geen probleem! Naast smaakvolle cocktails draaien wij onze hand niet om voor speciale non-alcoholische cocktails waar uw gasten versteld van zullen staan.

NEEM CONTACT OP
COCKTAILWORKSHOP
Cocktailworkshop
Slider

ZELF COCKTAILS MAKEN? VOLG EEN DILIGENCE COCKTAIL WORKSHOP

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, voor de familie of voor een vriendengroep? Boek dan een gezellige cocktail workshop van Diligence Cocktails. Gedurende de workshop gaan jullie aan de slag met het maken van verschillende heerlijke cocktails. Verschillende technieken zoals ‘shaken’ en ‘stirren’ passeren de revue.  Gezellig en ontspannen de beste cocktails, door u gemaakt! Wie wil dat nou niet?!

Waarom u kiest voor een cocktail workshop van Diligence Cocktails

Bij onze workshops staat gezelligheid voorop.

Onze workshops sluiten perfect aan op elk programma, ook avondvullend!

Speciale cocktail voor de vrijgezel of jarige.

Onze cocktail workshops zijn ook alcoholvrij te boeken.

NEEM CONTACT OP
HORECA MAATWERK
Horeca Maatwerk
Slider

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

CONCEPTONTWIKKELING EN TRAINING

Bent u op zoek naar een uitbreiding in uw drankenassortiment en wilt u hier graag een professionele blik op laten werpen? Onze professionele cocktail bartenders leveren een op maat gemaakte cocktailkaart, exclusief voor uw horecazaak! Uw personeel wordt klaargestoomd om met kennis en snelheid cocktails te maken voor uw gasten. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een afspraak.

PROEVERIJEN

Wilt u een leuke middag of avond verzorgen voor uw gasten? Heeft u dan wel eens gedacht aan een cocktailproeverij? Tijdens een cocktailproeverij worden er verschillende cocktails geserveerd die goed op elkaar aansluiten. Uw smaakpapillen worden bij iedere cocktail opnieuw geprikkeld. Bent u al nieuwsgierig geworden? We komen graag een keer langs voor een vrijblijvend gesprek!

NEEM CONTACT OP