SERVICES
Slider

Professionaliteit, gastvrijheid en beleving zijn de kernwaarden voor Diligence Cocktails. Wij zorgen ervoor dat gasten nog lang zullen napraten over de cocktailbar op jouw feest. Diligence serveert haar cocktails met passie en dat zie, ruik en proef je. Kom cocktails beleven live aan de bar!

COCKTAILCATERING
WELKOMSTCOCKTAILS
COCKTAILWORKSHOPS
HORECAMAATWERK
COCKTAILCATERING
Cocktailcatering
Slider

EXCLUSIEVE COCKTAILS VOOR JÓUW GELEGENHEID

Bij Diligence Cocktails is iedere gelegenheid speciaal. Dit vraagt dan ook om een andere aanpak voor ieder soort feest of evenement. Het is onze missie is om van elke gelegenheid een onvergetelijk moment te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we al je wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een passende offerte op maat te leveren.

BARS MET THEMA

Wil je jouw themafeest net dát beetje extra geven? Met de creativiteit van Diligence laten wij jouw gekozen thema terugkomen in onze cocktails. Neem een Vesper Martini, shaken not stirred, zoals James Bond deze dronk. Of waan je op tropische stranden met onze Tiki-Bar. Voor elk thema creëren wij passende cocktails. Daarnaast serveren wij ook frisse Mojito’s vanuit onze Mojitobar, of heerlijke Gin & Tonics vanuit de G&T-bar.

COCKTAILMENU OP MAAT

Die ene cocktail van vakantie of dat drankje wat je vroeger altijd dronk? Met de ‘Signature-cocktail’ creëren wij de ultieme beleving op ieder feest. Wij streven altijd naar een ‘wauw’-effect bij onze gasten en geven je iets om nog lang over na te praten. We volgen de laatste ontwikkelingen in de barindustrie op de voet en zullen je gasten altijd iets unieks serveren.

ALLEEN HET BESTE

Wij nemen je graag alle zorgen uit handen, zodat je kunt genieten van een professionele cocktailbar op jouw feest. Zo heb je alle tijd voor je gasten. Wij ontzorgen je waar mogelijk: van een mobiele cocktailbar met luxe cocktailglazen tot de meest exclusieve dranken en garneringen. Wij zorgen ervoor dat elk feest geslaagd is!

WELKOMSTCOCKTAIL
Welkomstcocktail
Slider

CHIQUE ENTREE? BEGIN JE GELEGENHEID MET EEN COCKTAIL

Een eerste indruk is belangrijk, zo ook op je feest of evenement. Onze cocktailbartenders zorgen er met snelheid en kwaliteit voor dat je gasten direct in de watten worden gelegd. Ze zullen nog lang napraten over deze fantastische manier van ontvangst. Beloofd.

GEPERSONALISEERDE COCKTAILS

Organiseer je een bedrijfsfeest en wil je iets unieks serveren aan je gasten? Diligence Cocktails denkt altijd verder en zal alle aspecten van je bedrijf terug laten komen in de welkomstcocktails.

WELKOMSTCOCKTAILS

Onze welkomstcocktails serveren we alleen met de beste producten. Onze cocktails worden op een leuke, creatieve manier geserveerd. Daarnaast is het ook mogelijk om welkomstcocktails met een verlaagd alcoholpercentage te serveren, zodat iedereen kan genieten van dit verrukkelijke ontvangst.

NON-ALCOHOLISCH

Liever iets zonder alcohol? Geen probleem! Naast smaakvolle cocktails draaien wij onze hand niet om voor speciale non-alcoholische cocktails waar uw gasten versteld van zullen staan.

COCKTAILWORKSHOP
Cocktailworkshop
Slider

ZELF COCKTAILS MAKEN? VOLG EEN DILIGENCE COCKTAILWORKSHOP

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, voor de familie of voor een vriendengroep? Boek dan een cocktailworkshop van Diligence Cocktails. Gedurende de workshop gaan jullie aan de slag met het maken van verschillende heerlijke cocktails. Allerlei technieken zoals ‘shaken’ en ‘stirren’ passeren de revue. Gezellig en ontspannen de beste cocktails, door jullie gemaakt. Proost!

Waarom  een cocktailworkshop van Diligence Cocktails?

  • Bij onze workshops staat gezelligheid voorop.
  • Onze workshops sluiten perfect aan op elk programma,  ook avondvullend!
  • Speciale cocktail voor de vrijgezel of jarige (of welke gelegenheid dan ook).
  • Onze cocktailworkshops zijn ook alcoholvrij te boeken.

HORECAMAATWERK
Horeca Maatwerk
Slider

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

CONCEPTONTWIKKELING EN TRAINING

Ben je op zoek naar een uitbreiding in je drankenassortiment en wil je hier graag een professionele blik op laten werpen? Onze professionele cocktailbartenders leveren een op maat gemaakte cocktailkaart, exclusief voor uw horecazaak! Je personeel wordt klaargestoomd om met kennis en snelheid cocktails te maken voor uw gasten. Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een afspraak.

PROEVERIJEN

Wil je een leuke middag of avond verzorgen voor je gasten? Heb je dan wel eens gedacht aan een cocktailproeverij? Tijdens een cocktailproeverij worden er verschillende cocktails geserveerd die goed op elkaar aansluiten. Uw smaakpapillen worden bij iedere cocktail opnieuw geprikkeld. Bent u al nieuwsgierig geworden? We komen graag een keer langs voor een vrijblijvend gesprek!

NEEM CONTACT OP